Ontdek hoe u zich kan inschrijven op deze website

Ontdek alle nieuwigheden uit de onderwijswereld onder één dak.
Inschrijven voor de beurs doet u zo:

Registreren voor de website

Heeft u al een account aangemaakt of heeft u de EDUCbeurs al eens bezocht? Fantastisch, dan kan u uw gebruikersnaam en wachtwoord behouden.

Indien u de beurs al hebt bezocht of een account hebt gecreëerd, kan u uw persoonlijke toegangscode gebruiken

Toegangscode vergeten

Klik op ‘Wachtwoord vergeten‘ en vul uw e-mailadres in. U ontvangt een e-mail met uw codes. Nog geen bericht in uw inbox? Kijk dan zeker uw ongewenste mail na.

Klik op de link “Wachtwoord vergeten”om een e-mail te ontvangen waarin u uw toegangscodes terugvindt

 

Maak een bezoekersaccount

Geef uw naam, voornaam, aanspreektitel en e-mailadres in (vergeet niet om het te controleren) en kies een wachtwoord. Vervolledig uw profiel om uw ervaring op onze website te verbeteren. Let op, velden aangeduid met een rood bolletje zijn verplicht in te vullen. Klaar? Wij activeren uw profiel en u ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw inschrijving.

Creëer een bezoekersaccount om uw bezoek aan het Salon EDUC voor te bereiden

 

Vul uw profiel aan

Het is mogelijk om uw profiel verder aan te vullen door uw adres, postcode, land en telefoonnummer toe te voegen. Controleer zorgvuldig of alle persoonlijke gegevens correct ingevuld zijn. Wij zullen deze informatie uitsluitend gebruiken om uw tickets te personaliseren of u indien nodig te contacteren.

Vervolledig uw profiel op de website van het EDUC beurs

 

Bereid uw bezoek voor vanaf nu

Wij verwelkomen 240 exposanten en organiseren 40 conferenties. Plan daarom tijdig uw leerrijk bezoek zodat u niets hoeft te missen.