Waarom deelnemen aan de EDUCbeurs in Brussels Expo

Wij verenigen 300 exposanten die de toekomst van het onderwijs positief in beweging willen zetten. Bovendien organiseren we 40 conferenties rond alle mogelijkheden en vernieuwingen in het onderwijssysteem. Bent u benieuwd? Ongetwijfeld!

1 Netwerken

Waarom deelnemen aan het Salon EDUC in Brussel
Jaarlijks verwelkomen we niet minder dan 20.000 bezoekers. Jong en oud komen samen in Brussels Expo. Het is de ultieme gelegenheid om collega’s te ontmoeten, van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen over het reilen en zeilen in het onderwijs.

2 Inspireren

Waarom deelnemen aan het Salon EDUC in Brussel
Wij informeren, verrassen en prikkelen leerkrachten, directeurs, inspecteurs, logopedisten, schoolbesturen, schepenen en bibliothecarissen in een professionele omkadering.

3 Informeren

Waarom deelnemen aan het Salon EDUC in Brussel
Wij brengen onderwijsprofessionals samen rond thema’s en vraagstukken die perfect afgestemd zijn op deze doelgroep: cultuur, literatuur, schoolreizen, buitenschoolse activiteiten, ondersteuning en begeleiding voor leerkrachten, multimedia en nieuwe technologieën, preventie, opleidingen, oriëntatie, psychomotoriek, schoolmateriaal en -meubilair en nog zoveel meer.

4 Testen

Waarom deelnemen aan het Salon EDUC in Brussel

Op de affiche prijken 300 geëngageerde exposanten en 40 conferenties die samen het vakgebied met alle beroepscategorieën van A tot Z representeren. Zo kunnen wij voldoen aan de verwachtingen van elke bezoeker. Wilt u de allernieuwste pedagogische tools ontdekken, uitproberen en vergelijken voor u overgaat tot een aankoop? Dat kan, want dat begrijpen wij maar al te goed.

5 Herbronnen

Het onderwijs, de opleidingen, informatie en pedagogie in België
Wij durven innovatieve onderwerpen aanreiken en out-of-the-box denken. We kijken ernaar uit om u gedurende 5 dagen te motiveren en te stimuleren waardoor u de onderwijswereld opnieuw kan heruitvinden.

6 Ontdekken

Het onderwijs, de opleidingen, informatie en pedagogie in België
We dagen onszelf uit om toonaangevende sprekers, onderzoekers, uitgevers, merken en deskundigen te verzamelen onder één dak. Wij willen de beurs naar een hoger niveau brengen door dit jaar de focus te leggen op literatuur, leerstoornissen, pedagogische spelletjes en nog zoveel meer.

7 Ontspannen

Waarom deelnemen aan het Salon EDUC in Brussel
De EDUCbeurs is elk jaar opnieuw een groot succes. Vorig jaar telden we maar liefst 20.000 meer dan tevreden bezoekers. Bovendien hebben we een groot netwerk van trouwe fans opgebouwd die geen enkele editie overslaan. U komt toch ook? Wij wensen u alvast een fijn en leerrijk bezoek.