De kunstenaar in elk kind

De verbeelding aan de macht. Creatieve activiteiten versterken het cognitieve vermogen, ontwikkelen tal van skills en vergroten het expressievermogen. Ze laten onze kinderen wegdromen.

Een degelijke opvoeding en een kwalitatief onderwijs steunen in hoge mate op de creatieve kansen die de omgeving biedt. Leren is meer dan wiskunde of taal. Expressiviteit en spelvormen kunnen niet alleen saaiere leerstof opvrolijken, ze vormen een essentiële bouwsteen in het leer- en ervaringspakket dat de school aanbiedt.

U bent hiervan op de hoogte en u kan ook, met uw bedrijf of organisatie, het gepaste materiaal en de meest frisse lesideeën aanbieden, die hiertoe een bijdrage leveren.

Tekenen, schilderen, boetseren, schrijven, dansen, acteren, musiceren, knutselen…

U kan zeker de bezoeker verrassen met bekende en minder bekende concepten, recepten en projecten.

U levert allerlei materiaal en hulpmiddelen of u hebt een verrassende lessenreeks uitgebouwd die leraren meteen willen integreren. Het kan gaan over muziekinstrumenten, kalligrafische pennen, dramaoefeningen. Een bonte wereld, waar de fantasie regeert.

U ontmoet opvoeders en leerkrachten uit het basis en secundair onderwijs

Op de EDUCbeurs ontmoeten alle professionals uit de onderwijswereld, de opvoeding en de kinderzorg elkaar. Zij zijn bij uitstek uw klanten en ze hebben een bijzondere interesse voor wat u te bieden hebt. Door dit levendige contact met het werkveld

kunt u peilen naar waardeoordelen en marktbehoeften.

U lokt een ruim publiek op uw stand

U tracht uw doelstelling voor uw deelname aan de EDUCbeurs goed te bepalen.

U zorgt voor een aantrekkelijke ruimte om de bezoekers te verwelkomen, die ook kansen biedt om rustig het materiaal te bekijken en het zelfs uit te testen in herkenbare situaties.

Indien u over uw eigen expositiemateriaal beschikt of indien u een gepersonaliseerde stand wilt creëren, suggereren wij te kiezen voor een voldoende “vrije oppervlakte”, zodat u uw verbeelding de vrije loop kan laten.

Als dit niet het geval is, kan u beter kiezen voor een half-ingericht pack. Dit is  compleet en goedkoper: de organisatoren zorgen voor oppervlakte,

scheidingswanden, dakstijlen en tapijt.

U zorgt voor aantrekkingspunten, exclusiviteit en animatie op uw stand  

In functie van de aard van uw aanbod, producten of diensten zorgt u voor de nodige dynamiek. Die zal de bezoekers aantrekken, betrekken bij uw aanbod en hen langdurig entertainen. Hun belangstelling zal mogelijk vertaald worden in een zakelijke deal.

 

U aarzelt nog om exposant te worden of u hebt nog vragen?