De juiste informatie geeft vaak het startschot van een verbetering in leef-, leer- of arbeidsomstandigheden binnen een organisatie.

Professionals in de onderwijssector worden dagelijks geconfronteerd met een groeiende diversiteit en complexiteit. Het is een uitdaging om het onderwijs toegankelijk te maken voor iedereen.

Wilt u een omgeving creëren die leerlingen met dyslexie, ADD of ADHD motiveert? Denkt u eraan om uw (zorg)beleid te optimaliseren en meer af te stemmen op behoeften van individuele leerlingen?

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Wat staat er op het programma? Vakdeskundigen leren u inspelen op individuele capaciteiten, wensen en specifieke behoeften van leerlingen waardoor kinderen zich ongeremd en op een positieve manier kunnen ontwikkelen. Niet alleen in een schoolse leeromgeving, maar ook thuis. Bovendien zetten we respect voor het milieu en gezondheid ook hoog op de agenda. Samen werken aan preventie? Check!

Ontdek ons dorp dat inzet op welzijn en gezondheid

Verschillende gesprekspartners staan voor u klaar om suggesties en tips uit te wisselen over gezondheidspreventie, eigenwaarde, specifieke behoeften, welzijn en opleidingen rond gezondheidszorg en milieu.

U zal ze daar terug kunnen vinden: