Informatici en techneuten wijzen de weg

Indien er de laatste decennia al sprake is van een ‘revolutie’ in opvoeding en onderwijs, dan is het wel omwille van de digitalisering van de onderwijstechnologie.

Een klas zonder smartboard of computers en leerlingen zonder tablets en laptops worden zeldzaam. De interactie tussen docent en student gebeurt vaak online.

Over de waarde van het instrumentarium zijn pedagogen het eens, op voorwaarde dat het sterk geïntegreerd wordt in het leerproces en dat het gepersonaliseerd wordt, op maat van de leerling.

Het enthousiasme van jongeren voor de nieuwe media is alleszins niet te temperen.

Uw aanbod zal alleszins het publiek van de EDUCbeurs aanspreken, op zoek naar innovatie en vernieuwing.

De bezoekers zijn op zoek naar next generation online learning, blended learning en learning spaces.

Ze bieden software en hardware aan, nieuwe leerstrategieën, multimedia, integraal equipment voor instructieruimtes. U zal zeker jong en oud verrassen met wat science fiction was, maar nu een bouwsteen is voor de verdere ontwikkeling in de 21ste eeuw, op school en op het professionele werkveld.

U ontmoet opvoeders en leerkrachten uit het basis en secundair onderwijs

Op de EDUCbeurs ontmoeten alle professionals uit de onderwijswereld, de opvoeding en de kinderzorg elkaar. Zij zijn bij uitstek uw klanten en ze hebben een bijzondere interesse voor wat u te bieden hebt. Door dit levendige contact met het werkveld

kunt u peilen naar waardeoordelen en marktbehoeften.

U lokt een ruim publiek op uw stand

U tracht uw doelstelling voor uw deelname aan de EDUCbeurs goed te bepalen.

U zorgt voor een aantrekkelijke ruimte om de bezoekers te verwelkomen, die ook kansen biedt om rustig het materiaal te bekijken en het zelfs uit te testen in herkenbare situaties.

Indien u over uw eigen expositiemateriaal beschikt of indien u een gepersonaliseerde stand wilt creëren, suggereren wij te kiezen voor een voldoende “vrije oppervlakte”, zodat u uw verbeelding de vrije loop kan laten.

Als dit niet het geval is, kan u beter kiezen voor een half-ingericht pack. Dit is  compleet en goedkoper: de organisatoren zorgen voor oppervlakte,

scheidingswanden, dakstijlen en tapijt.

U zorgt voor aantrekkingspunten, exclusiviteit en animatie op uw stand  

In functie van de aard van uw aanbod, producten of diensten zorgt u voor de nodige dynamiek. Die zal de bezoekers aantrekken, betrekken bij uw aanbod en hen langdurig entertainen. Hun belangstelling zal mogelijk vertaald worden in een zakelijke deal.

 

U aarzelt nog om exposant te worden of u hebt nog vragen?