Er woont een uitvinder in mijn dorp

Het menselijk brein staat nooit stil. Mensen bedenken nieuwe objecten en toestellen, meestal om het leven makkelijker en aangenamer te maken.

Tot de uitvindingen van 2018 behoren: de kop die niet omvalt (ideaal in volle refters), de sleutelhanger met tracker (die dat verloren gelopen kind of die leerling meteen terugvindt), de transparante perforator (zodat je nu eindelijk kunt zien waar je daadwerkelijk gaten maakt), de reuze paraplu die het hele lichaam beschermt tegen de regen.

Sommige van die producten of diensten kennen veel succes en veroveren de markt. Andere verdwijnen. In elk geval staan er altijd wel start-ups klaar en schieten nieuwe bedrijfjes uit de grond, die special projects lanceren en experimenten willen commercialiseren. Soms zijn ze gericht op onderwijs en opvoeding.

In elk geval wordt het innovatiedorp bevolkt door jonge, ambitieuze uitvinders en ondernemers die vernieuwing creëren.

 

U ontmoet opvoeders en leerkrachten uit het basis en secundair onderwijs

Op de EDUCbeurs ontmoeten alle professionals uit de onderwijswereld, de opvoeding en de kinderzorg elkaar. Zij zijn bij uitstek uw klanten en ze hebben een bijzondere interesse voor wat u te bieden hebt. Door dit levendige contact met het werkveld

kunt u peilen naar waardeoordelen en marktbehoeften.

U lokt een ruim publiek op uw stand

U tracht uw doelstelling voor uw deelname aan de EDUCbeurs goed te bepalen.

U zorgt voor een aantrekkelijke ruimte om de bezoekers te verwelkomen, die ook kansen biedt om rustig het materiaal te bekijken en het zelfs uit te testen in herkenbare situaties.

Indien u over uw eigen expositiemateriaal beschikt of indien u een gepersonaliseerde stand wilt creëren, suggereren wij te kiezen voor een voldoende “vrije oppervlakte”, zodat u uw verbeelding de vrije loop kan laten.

Als dit niet het geval is, kan u beter kiezen voor een half-ingericht pack. Dit is  compleet en goedkoper: de organisatoren zorgen voor oppervlakte,

scheidingswanden, dakstijlen en tapijt.

U zorgt voor aantrekkingspunten, exclusiviteit en animatie op uw stand  

In functie van de aard van uw aanbod, producten of diensten zorgt u voor de nodige dynamiek. Die zal de bezoekers aantrekken, betrekken bij uw aanbod en hen langdurig entertainen. Hun belangstelling zal mogelijk vertaald worden in een zakelijke deal.

 

U aarzelt nog om exposant te worden of u hebt nog vragen?