Lezen is dromen met open ogen

Een heus jeugdboekendorp, voor professionals uit de onderwijs- en opvoedingssector, maar ook voor gezinnen met kinderen. Het jeugdboek blijft een vaste waarde in onze digitale wereld.

Het jeugdboekendorp zorgt voor animatie: ontmoetingen met auteurs, thematische tentoonstellingen, debatten, conferenties, lezingen, literaire prijzen, boekpromotie…

Bibliothecarissen, leraren, directies, logopedisten, opvoeders, pedagogen, toekomstige leraren, begeleiders, CLB-verantwoordelijken, animatoren en aankoopverantwoordelijken op school maken kennis met u, uw onderneming en al het moois dat u biedt.

Jongerentijdschriften en uitgevers uit binnen- en buitenland zijn aanwezig. Ze zorgen voor een onuitputtelijke inspiratie en kansen om het jeugdboek te integreren in leesprojecten, creatieve werkvormen en individuele ontwikkeling.

Een vakbeurs als deze biedt perspectieven als communicatiemiddel en als ontmoetingsplaats voor networking. Uw publiek kan van nabij uw boekenaanbod zien, aanraken, uittesten en bespreken.

U ontmoet opvoeders en leerkrachten uit het basis en secundair onderwijs

Op de EDUCbeurs ontmoeten alle professionals uit de onderwijswereld, de opvoeding en de kinderzorg elkaar. Zij zijn bij uitstek uw klanten en ze hebben een bijzondere interesse voor wat u te bieden hebt. Door dit levendige contact met het werkveld

kunt u peilen naar waardeoordelen en marktbehoeften.

U lokt een ruim publiek op uw stand

U tracht uw doelstelling voor uw deelname aan de EDUCbeurs goed te bepalen.

U zorgt voor een aantrekkelijke ruimte om de bezoekers te verwelkomen, die ook kansen biedt om rustig het materiaal te bekijken en het zelfs uit te testen in herkenbare situaties.

Indien u over uw eigen expositiemateriaal beschikt of indien u een gepersonaliseerde stand wilt creëren, suggereren wij te kiezen voor een voldoende “vrije oppervlakte”, zodat u uw verbeelding de vrije loop kan laten.

Als dit niet het geval is, kan u beter kiezen voor een half-ingericht pack. Dit is  compleet en goedkoper: de organisatoren zorgen voor oppervlakte,

scheidingswanden, dakstijlen en tapijt.

U zorgt voor aantrekkingspunten, exclusiviteit en animatie op uw stand  

In functie van de aard van uw aanbod, producten of diensten zorgt u voor de nodige dynamiek. Die zal de bezoekers aantrekken, betrekken bij uw aanbod en hen langdurig entertainen. Hun belangstelling zal mogelijk vertaald worden in een zakelijke deal.

 

U aarzelt nog om exposant te worden of u hebt nog vragen?