Samen redden we onze planeet

Milieueducatie is niet alleen een vak op school. Onze maatschappij is er in toenemende mate van overtuigd, dat grote en kleine ingrepen, ook op school, noodzakelijk zijn om duurzaamheid te bereiken en een gezond milieu in stand te houden.

Organisaties, instellingen en milieuverenigingen zijn aanwezig op de EDUCbeurs om hun materiaal en hun werking voor te stellen. Ze bieden hun expertise aan, op het vlak van inhoud en methodiek.

De toekomst is aan de jeugd. Het zijn de jongeren die het milieu van deze eeuw verder zullen uittekenen.

Opvoeders, leraren en onderwijskundigen zullen ontdekken wat er allemaal mogelijk is en hoe het milieubewustzijn kan worden aangescherpt.

U ontmoet opvoeders en leerkrachten uit het basis en secundair onderwijs

Op de EDUCbeurs ontmoeten alle professionals uit de onderwijswereld, de opvoeding en de kinderzorg elkaar. Zij zijn bij uitstek uw klanten en ze hebben een bijzondere interesse voor wat u te bieden hebt. Door dit levendige contact met het werkveld

kunt u peilen naar waardeoordelen en marktbehoeften.

U lokt een ruim publiek op uw stand

U tracht uw doelstelling voor uw deelname aan de EDUCbeurs goed te bepalen.

U zorgt voor een aantrekkelijke ruimte om de bezoekers te verwelkomen, die ook kansen biedt om rustig het materiaal te bekijken en het zelfs uit te testen in herkenbare situaties.

Indien u over uw eigen expositiemateriaal beschikt of indien u een gepersonaliseerde stand wilt creëren, suggereren wij te kiezen voor een voldoende “vrije oppervlakte”, zodat u uw verbeelding de vrije loop kan laten.

Als dit niet het geval is, kan u beter kiezen voor een half-ingericht pack. Dit is  compleet en goedkoper: de organisatoren zorgen voor oppervlakte,

scheidingswanden, dakstijlen en tapijt.

U zorgt voor aantrekkingspunten, exclusiviteit en animatie op uw stand  

In functie van de aard van uw aanbod, producten of diensten zorgt u voor de nodige dynamiek. Die zal de bezoekers aantrekken, betrekken bij uw aanbod en hen langdurig entertainen. Hun belangstelling zal mogelijk vertaald worden in een zakelijke deal.

 

U aarzelt nog om exposant te worden of u hebt nog vragen?