Samen duurzaam onderweg

Ook jonge mensen verplaatsen zich van A naar B. Individueel of in groep. Wat zijn de alternatieven voor ‘Koning Auto’ die stilaan wordt verdreven door meer duurzame initiatieven ?

Dat mama in de file staat om de kinderen nabij de school af te zetten, wordt met de dag minder vanzelfsprekend.

Er bestaan alternatieven:

Het openbaar vervoer hanteert voordelige tarieven voor jongeren. Treinen, trams, autobus-lijnen, ze kunnen ook vlot gecombineerd worden: De Lijn, TEC,  NMBS/Belgian Rail, MIVB.

Ook privé-maatschappijen zorgen voor snel groepsvervoer, naar het zwembad of de sporthal bijvoorbeeld.

De fietsverkoop stijgt jaarlijks enorm en ook de elektrische fiets kent een reuzesucces. De overheid levert ook aanzienlijke inspanningen om de kwaliteit en de veiligheid van de fietspaden te verbeteren. Bedrijven en scholen zijn bereid in de fiets te investeren, o.m. door de collectieve aankoop van een fietsenpark.

Er bestaat ook veel belangstelling voor plooifietsen die je makkelijk mee op de trein kan nemen, voor elektrische steps en monowheels.

Mobilotheken lenen voertuigen uit en steden organiseren systemen van deelfietsen.

Wat heeft u te bieden ?

 

U ontmoet opvoeders en leerkrachten uit het basis en secundair onderwijs

Op de EDUCbeurs ontmoeten alle professionals uit de onderwijswereld, de opvoeding en de kinderzorg elkaar. Zij zijn bij uitstek uw klanten en ze hebben een bijzondere interesse voor wat u te bieden hebt. Door dit levendige contact met het werkveld

kunt u peilen naar waardeoordelen en marktbehoeften.

U lokt een ruim publiek op uw stand

U tracht uw doelstelling voor uw deelname aan de EDUCbeurs goed te bepalen.

U zorgt voor een aantrekkelijke ruimte om de bezoekers te verwelkomen, die ook kansen biedt om rustig het materiaal te bekijken en het zelfs uit te testen in herkenbare situaties.

Indien u over uw eigen expositiemateriaal beschikt of indien u een gepersonaliseerde stand wilt creëren, suggereren wij te kiezen voor een voldoende “vrije oppervlakte”, zodat u uw verbeelding de vrije loop kan laten.

Als dit niet het geval is, kan u beter kiezen voor een half-ingericht pack. Dit is  compleet en goedkoper: de organisatoren zorgen voor oppervlakte,

scheidingswanden, dakstijlen en tapijt.

U zorgt voor aantrekkingspunten, exclusiviteit en animatie op uw stand  

In functie van de aard van uw aanbod, producten of diensten zorgt u voor de nodige dynamiek. Die zal de bezoekers aantrekken, betrekken bij uw aanbod en hen langdurig entertainen. Hun belangstelling zal mogelijk vertaald worden in een zakelijke deal.

 

U aarzelt nog om exposant te worden of u hebt nog vragen?