In de school loopt alles op wieltjes

Onderwijs- en opvoedingsinstellingen werken samen met leveranciers, ondersteunende gespecialiseerde bedrijven die de vlotte werking mogelijk maken.

Instellingen rekenen op een pleiade van diensten, gaande van de aanlevering van diverse verbruiksgoederen, over de uitbouw van de infrastructuur, tot uitrusting en inrichting.

De exposanten van de EDUC-beurs richten zich tot de besluitvormers in opvoeding en onderwijs. Ze zijn afkomstig uit de volgende sectoren:

 • Voeding
  • Automaten, groothandelaars in voeding, waterfonteinen, catering, …
 • Bouw en renovatie van scholen
  • Modulaire bouw, huur van prefabklassen, speelpleinen, inrichting van sportzalen, …
 • Onderhoud en veiligheid
  • Schoonmaak, tuinwerken, preventief onderhoud van het materiaal, brandveiligheid, toegangscontrole, cameratoezicht, bescherming gebouwen, veiligheid…
 • Beheer, consultancy en diensten
  • Verzekeringen, ERP, agenda delen, cloud- en internetdiensten, software schoolbeheer, administratief beheer van het schoolpersoneel…
 • Benodigdheden en verbruiksgoederen
  • Papierwaren, schrijfmateriaal, sanitair, rekenmachines, water, gas, elektriciteit,…

 

U ontmoet opvoeders en leerkrachten uit het basis en secundair onderwijs

Op de EDUCbeurs ontmoeten alle professionals uit de onderwijswereld, de opvoeding en de kinderzorg elkaar. Zij zijn bij uitstek uw klanten en ze hebben een bijzondere interesse voor wat u te bieden hebt. Door dit levendige contact met het werkveld

kunt u peilen naar waardeoordelen en marktbehoeften.

U lokt een ruim publiek op uw stand

U tracht uw doelstelling voor uw deelname aan de EDUCbeurs goed te bepalen.

U zorgt voor een aantrekkelijke ruimte om de bezoekers te verwelkomen, die ook kansen biedt om rustig het materiaal te bekijken en het zelfs uit te testen in herkenbare situaties.

Indien u over uw eigen expositiemateriaal beschikt of indien u een gepersonaliseerde stand wilt creëren, suggereren wij te kiezen voor een voldoende “vrije oppervlakte”, zodat u uw verbeelding de vrije loop kan laten.

Als dit niet het geval is, kan u beter kiezen voor een half-ingericht pack. Dit is  compleet en goedkoper: de organisatoren zorgen voor oppervlakte,

scheidingswanden, dakstijlen en tapijt.

U zorgt voor aantrekkingspunten, exclusiviteit en animatie op uw stand  

In functie van de aard van uw aanbod, producten of diensten zorgt u voor de nodige dynamiek. Die zal de bezoekers aantrekken, betrekken bij uw aanbod en hen langdurig entertainen. Hun belangstelling zal mogelijk vertaald worden in een zakelijke deal.

 

U aarzelt nog om exposant te worden of u hebt nog vragen?