Onderwijs, opleidingen en pedagogie

De EDUCbeurs omvat alle educatieve hulpmiddelen en apparatuur voor onderwijsprofessionals: leraren, directie, logopedisten, inspecteurs, CLB-medewerkers, educatieve instellingen en autoriteiten, bibliothecarissen, opvoeders,…

Ontdekken, netwerken en inspireren

De EDUC-beurs is een ‘must’ evenement geworden voor veel onderwijsprofessionals die elk jaar aanwezig zijn, als standhouder of bezoeker, om op de hoogte te blijven, te inspireren, ontdekken, ontmoeten, ideeën uitwisselen …

320 exposanten en 120 conferenties

Dat is meteen goed om bekroond te worden tot het grootste educatieve evenement in België! We creëren een professioneel platform voor gepassioneerde deskundigen die op zoek zijn naar informatie, expertise en ervaring. Een gevarieerd aanbod van boeiende workshops, pedagogische leermiddelen en pittige conferenties? Check!

Innoveren, motiveren en herbronnen

De EDUCbeurs is een bron van kennis, expertise en inspiratie. Op een originele manier laten wij u kennismaken met de kansen, mogelijkheden en uitdagingen in het onderwijsveld van vandaag en morgen. Het resultaat? Een stevige boost van uw positieve energie en intrinsieke motivatie.

Een antwoord op al uw vragen

Heeft u een vraag? Of wilt u hands-on tips & tricks? Ons EDUCteam staat klaar om u als exposant doorheen het hele proces te begeleiden. Ga naar ‘Contact’ en laat je vraag achter via mail of telefonisch, wij gaan hier graag mee aan de slag.

 


Ontdek hier 8 goede redenen om standhouder te worden op de EDUCbeurs