Onderwijs, opleidingen en pedagogie

Bent u leerkracht, directeur, logopedist, CLB-medewerker, inspecteur,  pedagogisch adviseur, bibliothecaris of lid van het schoolbestuur? Dan ontmoeten we u heel graag op de EDUCbeurs, een pedagogische inspiratiebron voor alle professionals uit de onderwijswereld. Jaarlijks verenigen we meer dan 20.000 bezoekers in onze hoofdstad. Welkom!

Ontdekken, netwerken en inspireren

De EDUCbeurs wordt al 25 jaar georganiseerd voor én door onderwijsprofessionals en legt de centrale focus op puur beleven en ervaren. Het is een ideale kans om kennis te maken met andere vakspecialisten, suggesties uit te wisselen en innovatieve tools te ontdekken.

240 exposanten en 40 conferenties

Het onderwijs, de opleidingen, informatie en pedagogie in België

Dat is meteen goed om bekroond te worden tot het grootste educatieve evenement in België! We creëren een professioneel platform voor gepassioneerde deskundigen die op zoek zijn naar informatie, expertise en ervaring. Een gevarieerd aanbod van boeiende workshops, pedagogische leermiddelen en pittige conferenties? Check!

Innoveren, motiveren en herbronnen

De EDUCbeurs is een bron van kennis, expertise en inspiratie. Op een originele manier laten wij u kennismaken met de kansen, mogelijkheden en uitdagingen in het onderwijsveld van vandaag en morgen. Het resultaat? Een stevige boost van uw positieve energie en intrinsieke motivatie.

Een pedagogische studiedag organiseren

Het onderwijs, de opleidingen, informatie en pedagogie in België

De EDUCbeurs speelt in op de noden en thema’s die leven in uw school. Wij zorgen voor een waardevol programma met workshops die een directe link leggen met de praktijk, interactieve lezingen die al uw vraagstukken beantwoorden, mogelijkheden om nieuw schoolmateriaal te ontdekken, een gezellige lunch die de teamspirit bevordert en nog zoveel meer. Wij staan klaar om van uw bezoek een geslaagde studiedag te maken!

Een antwoord op al uw vragen

Heeft u een praktische, pedagogische of juridische vraag? Of wilt u hands-on tips & tricks? Onze exposanten staan al te popelen om uw kleine en grote vragen te beantwoorden.


Waarom deelnemen aan de EDUCbeurs

Het onderwijs, de opleidingen, informatie en pedagogie in België
Moeten we u nog overtuigen om langs te komen? Dan geven we u met veel plezier 7 unieke voordelen.