Onze exposanten bieden praktisch materiaal aan dat erg handig is voor de intellectuele en psychomotorische ontwikkeling van de allerkleinsten.

Ontdek alle spelletjes die u kan gebruiken voor de ontwikkeling van vaardigheden, zodat kinderen vooruitgang kunnen boeken en goed kunnen groeien.

Creatieve activiteiten zijn een ideaal hulpmiddel om jonge kinderen skills & competenties bij te brengen. Stevig creatief materiaal dat tegen een stootje kan, is dus geen overbodige luxe.

Omdat wij u een professionele omkadering willen bieden, vindt u op de beurs al het nodige materiaal ter ondersteuning van uw activiteiten. Bovendien kan u conferenties volgen over baanbrekende onderwerpen.

Lezen vanaf de prille kindertijd

Woensdag 3 oktober organiseren we een dag rond kinderen van 0 tot 6 jaar. We richten onze pijlers op het thema ‘Lezen’.

Kijken, voelen, proeven, ruiken…wij beseffen maar al te goed dat ook de allerkleinsten boeken moeten kunnen verkennen met al hun zintuigen. Daarom stellen wij u, in samenwerking met ONE, graag voor aan uitgeverij Didier Jeunesse.

 

Bereid uw bezoek voor vanaf nu

Wij verwelkomen 240 exposanten en organiseren 40 conferenties. Plan daarom tijdig uw leerrijk bezoek zodat u niets hoeft te missen.