De EDUCbeurs informeert leerkrachten en geeft hen de kans om interessante opleidingen en handige tools te ontdekken die het lessenpakket opvrolijken. Voor elk onderwerp en elk niveau.

Wilt u uw lessen vernieuwen, de psychomotoriek van uw leerlingen versterken of zoekt u waardevolle schoolboeken en innovatief materiaal? Wij tonen u de laatste nieuwe pedagogische tools.

De EDUCbeurs zet actuele thema’s in de kijker zoals specifieke behoeften en  leerstoornissen.

Voor studenten en toekomstige onderwijsprofessionals

De EDUCbeurs is de gelegenheid bij uitstek om een overzicht te krijgen van de onderwijswereld, nieuwigheden en tools van de toekomst. Onderwijsspecialisten delen hun kennis en expertise en staan vooral voor u klaar met bijzonder advies tijdens de themadagen op woensdag 3 en vrijdag 5 oktober 2018.

 

Het Salon Livre Jeunesse

Deze specifieke beurs wordt gelijktijdig georganiseerd met de EDUCbeurs en plaatst (jeugd)literatuur in de kijker.

Welke boeken kiest u om uw lessen op te vrolijken? Op welke manier kan u een stripalbum gebruiken in de klas? Hoe kan u de interesse van leerlingen voor boeken aanwakkeren? Wij geven een antwoord op al uw vragen.

Bereid uw bezoek voor vanaf nu

Wij verwelkomen 240 exposanten en organiseren 40 conferenties. Plan daarom tijdig uw leerrijk bezoek zodat u niets hoeft te missen.